(ВІДЕО) Прикордонники затримали мікроавтобус з псевдотуристами біля кордону з Молдовою

НАЗАД
27 березня 2024 14:41

Оперативні підрозділи Чернівецького прикордонного загону ефективно протидіють правопорушенням, що пов’язані з незаконним перетином державного кордону.

Зокрема нещодавно оперативники загону затримали у прикордонні пасажирський мікроавтобус марки «Рено», який прямував до українсько-молдовського кордону посеред ночі. Транспортним засобом керував житель Чернівецької області. Разом з ним до кордону прямували 8 чоловіків призовного віку з Харківської, Донецької, Полтавської та Київської областей.

Як було попередньо встановлено, водій за грошову винагороду, в розмірі 8 тисяч євро з особи, мав забезпечити «псевдотуристам» незаконний трансфер поза пунктами пропуску до Молдови.

Стосовно охочих незаконно потрапити за кордон склали протоколи за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Водію, як організатору, загрожує кримінальна відповідальність, передбачена ст. 332 ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 9 років.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси